Undorító, milyen húst kapott egy kislány a Burger Kingben

Valószínűleg jó pár évre elment a kedve a Burger Kingezéstől annak a kislánynak, aki gyanútlanul harapott bele egy csirkés szendvicsbe. Mutatjuk, miért. 

Egy felháborodott nagymama osztotta meg közösségi oldalán azokat a fotókat, amelyeket legutóbbi Burger Kinges látogatásukkor készítettek kislányával. Az amerikai Charlotte Parker unokája csirkés hamburgert kért, ami első ránézésre pont olyan volt, mint bármelyik szendvics, az első harapás után azonban a gyerek furcsa ízt és állagot érzett.
A kislány megkérdezte nagymamáját, miért olyan fura ízű a szendvicse. A 24.hu cikkében leírtak szerint a csirkehús szokatlanul "angolosra" sikerült, magyarul csak a kérge volt átsütve, belül teljesen nyers maradt.
A nő azonnal visszavitte a hamburgert az eladóknak, akik bár felajánlották, hogy kicserélik a szendvicset, különösebb figyelmet nem szenteltek a problémának, csak annyit mondtak, hogy hát igen... nem sült elég ideig a hús. Parker az éttermi dolgozók közömbössége miatt töltötte fel a fentebbi képeket a Twitterre, felhívva a figyelmet arra, ne egyenek a Verradoban található Burger King étteremben.

Ezeket olvastad már?

via 24.hu, Huffington Post

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk