Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ilyen húst kapott egy vendég a KFC egyik éttermében

Panírozott nyers húst kapott egy ausztrál nő a KFC egyik queenslandi éttermében. A nő a Facebookon osztotta meg a kellemetlen élményt. 

Valószínűleg egy ideig nem lesz vendége a KFC-nek az az ausztrál nő, aki legutóbbi éttermi látogatásakor nyers csirkébe harapott – írja a 24.hu.

A ropogós bundával fedett nyers csirkerészt a nő azonnal jelentette az étteremnek, ahol az ügyintéző kisasszony a telefonban azt kérte, küldjön a nő képeket a szóban forgó ételről ahhoz, hogy kivizsgálhassák az ügyet. 

,,A lány a telefon másik végén érdeklődő volt, azt kérte, küldjek fotókat e-mailben az ételről, majd visszahívnak. Azóta sem hívtak vissza, nem volt semmi válasz" – nyilatkozta Rosi Lancaster az Yahoo News Australia internetes lapnak.

Miután egy hét elteltével sem érkezett válasz az étteremtől, a nő közösségi oldalán osztotta meg a fotókat. A képekre összesen 8300 komment érkezett, az internetes hírverés kapcsán pedig végre a KFC is megszólalt az ügyben. 

A KFC szóvivője azt nyilatkozta a lapnak, hogy már felvették a kapcsolatot Lancasterrel, és visszafizetik neki az étel árát, valamint kivizsgálják az ügyet, hogy megtudják, hogyan sikerülhetett nyersre a csirkehús. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via Yahoo News Australia, 24.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!