Top 5+1: Kedvenc főételeitek 2012-ből

Ízlések és pofonok különbözőek, de bizonyos ételeket szinte mindannyian szeretünk. A NoSalty-olvasók kedvenc, fenséges ételkülönlegességeit most te is kipróbálhatod.

Ahogy a levesek és a desszertek közül kiválogattuk, hogy melyek azok a receptek, amelyek szerintetek a legérdekesebbek, úgy a főételeket és más fogásokat is meg kell említenünk.

{ GALÉRIA = title:2012%20kedvenc%20fog%C3%A1sai, 0,1,2,3,4,5 }

Top 3+1 leves >>

Top 10 édesség >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hozzászólások (2)

Carrieke

A gyros után nekem nem megy tovább :( Pedig nagyon nézegetném. O_O update: ... és id?közben rájöttem, hogy ezzel megvan a 6. :D Túlságosan várom a pillanatot, hogy f?zhessek :D

peppa

Nekem sem... :(

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.