TOP 5 recept a kínai büféből

Kínai büfét találni nem nehéz feladat, jó kínai büfét viszont annál inkább. De gondoltad volna, hogy ezeket az ételeket minden gond nélkül, akár otthon is elkészítheted?

Nem épp a távol-keleti gasztronómia csúcsa az, amit a legtöbb kínai büfében megkaphat az ember, de valamiért mégis rajongunk érte. Ennek egyik oka talán, hogy kicsit a mi szájízünkre szabták és alakították át, így mégis más, mint a hétköznapi ízek, de mégsem érezzük annyira idegennek. A jó hír az, hogy még csak a sarokra sem kell leugrani, ha betolnánk egy szezámos csirkét vagy sült tésztát, mert mindezt már otthon is elkészítjük! Íme az öt legnépszerűbb büfékaja:

 1. 1.

  Tavaszi tekercs

 2. 2.

  Édes-savanyú csirkemell

 3. 3.

  Kínai mézes-szezámmagos csirkemellfalatok

 4. 4.

  Kínai tészta, ahogy a büfében készül

 5. 5.

  Illatos omlós csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.