A TOP 5 legprofibb hamburgerező Európában - a listán egy magyar burgeres is!

Sokan vannak, akik tutira mennek, és utazáskor is a hamburgerre szavaznak. Összeállt egy európai nagyvárosi toplista hamburgerezőkből, amire egy magyar hely is felkerült.

ABig 7 Travel.com nevezetű utazás tematikájú weboldal készített egy összeállítást az Európai Unión belül található hamburgerezőkről. A legjobbakról. Szóval ha utazós vagy, és európai nagyváros a cél, viszont nincs mindig kedved/időd/érkezésed a helyi konyhát tesztelni, a hamburger meg mindig beválik, válaszd a legjobb helyet.

  • A listát az oldal (bigseventravel) olvasóinak, socialmedia-követőinek (ami mintegy 1,5 millió ember) és gasztroszakértőknek véleménye alapján állították össze,

  • az elbírálás során étteremkritikákat és neves gasztroblogok véleményét is figyelembe vették,

  • az Európia Unió 50 nagyvárosa szerepel rajta, néhány városból több étterem is felkerült a listára.

Mindenesetre az 5. helyen található Bamba Marha helyezéséhez gratulálunk!

A teljes 50-es listát itt találjátok.

Szóval íme a TOP 5-ös lista:

1. Burger And Beyond – London

Burger and Beyond, London

Az étterem és food truck Londonban igen ismertnek számít, a bírák szerint annyira jó, hogy az első helyezést kapta. Egyszerű, finom, tökéletes - ezekkel a jelzőkel illették.

2. Gasoline Grill – Koppenhága

Gasoline Grill, Koppenhága

A nemzetközi elismerésnek örvendező dán burgerező a második helyet érdemelte ki - ha Koppenhága és hambi, ide menjetek.

3. Dish – Prága

Dish, Prága

A helyben darált és készített húsokkal tökéletesített cseh hamburgerek letisztultságukról híresek, a hangsúly a minőségi alapanyagokon van.

4.Patty And Bun – London

Patty and Bun, London

A második londoni szereplő - a lucskos, szaftos, iszonyú guszta burgerek háza ez, amiknek látványától is olyan éhes leszel, hogy megőrülsz.

5.Bamba Marha Burger Bar – Budapest

Bamba Marha Burger Bár, Budapest

És az ötödik helyezett, a magyar Bamba Marha csapata, akiknek éttermeit már több ponton is megtalálhatjátok a fővárosban, többek közt a Deákon, a Bazilikánál vagy a Haris közben is. Abszolút jó spot, ha hambira vágytok, csak ajánlani tudjuk! És mindenképpen említésre méltó, hogy felkerült a listára.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Miben más a panko, mint a jól ismert zsemlemorzsa? Végre kiderül!

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek