Top 3: Gréti télen-nyáron

Ha el sem tudod képzelni, hogy boldogul egy anyuka, aki négy gyermeket nevel, kukkants be Gréti konyhájába! A hasznos tippek és praktikus tanácsok mellé kedves történeteket is kapsz!

Nyárvégi sütés-főzés Grétivel

Legnépszerűbb blogbejegyzésében elbúcsúztatta a nyarat, és ha van a kamrádban szilvabefőtt és télire eltett lecsó, itt az ideje, hogy felidézd a nyárutó legszebb pillanatait, és elkészítsd a legfinomabb késő nyári étkeket.

Egy tál mágia a hidegben

Egyszerű és közismert főzelékek is megérdemlik a „ráncfelvarrást"! És egy kis, könnyű desszert sem esik rosszul az év leghidegebb napjain, próbáld ki Gréti legtélibb fogásait, hogy testben-lélekben átmelegedj!

Balaton-parti gyermeketetés

A tavalyi balatoni nyaralásra ugyan már csupán nosztalgiával emlékezünk, az ideit pedig maximum még csak tervezgetjük, a „strandkajákat" télen is elkészítheted! Lángos vagy túrófánk, egyre megy, csodás vacsora lehet egy fagyos estén.

Gréti receptjeit itt olvashatod >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?