A tökéletes focivébés rágcsálnivaló

A focivébé folyik még a csapból is, mondhatnánk. Nem tévednénk sokat. A közös szurkolás alkalmat ad a háziasszonyok számára, hogy még a rágcsálnivalókkal is brillírozzanak.

Az olívás falatkák receptjéért kattints ide!

A társaságban eltöltött idő, a közös meccsnézés és szurkolás még azoknak is kellemes élmény, akiknek amúgy a futball nem a szívük csücskében helyezkedik el. A vendégek azonban kisebb fejfájást okozhatnak számunkra, hiszen könnyen és gyorsan kell elővarázsolnunk olyan rágcsálnivalókat, amelyekkel picit a kulináris szakértelmünket is megvillogtathatjuk.

Ezek az olívás falatkák épp erre adnak lehetőséget: nem a megszokott ropikról, chips-ekről van szó, mediterrán hangulatukkal pedig még a évszakhoz is tökéletesen illeszkednek. Egy villámgyorsan elkészíthető, lisztre és vajra építő tésztából áll az egész, amelyet az apróra vágott olajbogyók tesznek izgalmassá. Sör mellé kiváló!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.