Olasz rémálom: elképesztő, ahogy ez a nő tésztát főz

Meglehet, hogy az olasz nagymamák legnagyobb rémálmát váltotta valóra az a nő, aki nem hajlandó forró vízben főzni a tésztát. Bethany Ugarte olyan megoldást használ, amely emberek ezreinél verné ki a biztosítékot.

Nem mindennapi megoldással készít tésztát egy TikTok-influenszer – derül ki abból a cikkből, mely az nlc.hu-n jelent meg. Bethany Ugarte rengeteg trükköt oszt meg közösségi oldalán, egyik videója azonban nagyon sok embernél kiverte a biztosítékot.

@lilsipper_official

No stove? No problem✌️ #soakingpasta #fy #pastahack #pastarecipes

original sound - Bethany Ugarte

A háziasszony szerint nincs szükség arra, hogy az ember forró vízben főzze ki a száraztésztát, az is elég, ha csak pár órára beáztatja hideg vízbe, az eredmény ugyanolyan lesz.

A videóban Bethany elmondása szerint a dolgunk csak annyi, hogy fogjuk a tésztát, beletesszük egy hideg vízzel teli tálba, és hagyjuk, hogy az egy-két órát, vagy akár egy egész éjszakát álljon benne. Ezután már csupán le kell szűrnünk a tésztát, és ráönteni valamilyen szószt. Persze hozzáteszi, hogy nem feltétlen működik mindenféle tésztával a trükk: eddig ő is csak gluténmentes, rizslisztből készült változattal próbálta ki a furcsa módszert.


Ezeket a cikkeket is olvasd el:

Címlapról ajánljuk