Ezen a tésztafőzési kérdésen vitázik most a fél internet - szerinted kinek van igaza?

A tésztafőzés a világ legegyszerűbb dolga. Vagy mégsem?

Óriási vita alakult ki az internetezők között egy fontos tésztafőzési kérdésben: Hideg vagy meleg vízben kell kezdeni a tésztafőzést? A vitaindító téma a Twitteren jelent meg:

„A barátnőm épp most rakta a tésztát a hideg vízbe, majd felkapcsolta a tűzhelyet, és amikor szóltam neki, hogy előbb fel kellett volna forralnia vizet, mielőtt beleteszi a tésztát, azt mondta: tényleg minden férfi egyforma.”

https://twitter.com/drive45music/status/1183880890490875905?ref_src=twsrc%5Etfw

A posztra rengetegen reagáltak, a hideg vizes módszer a legtöbbek szerint tévút, mert tésztát tényleg csak a forrásban lévő vízbe szabad helyezni. Ekkor jött Alton Brown, az élelmiszer-tudomány koronázatlan királya, aki azt találta mondani, hogy nincs azzal semmi probléma, ha az ember hideg vízben teszi fel a tésztát főni. A tévés még saját módszerét is megosztotta a közösségi oldalán.

Alton Brownhoz hasonlóan J. Kenzi Lopez amerikai séf is a barátnő pártjára állt. Szerintetek kinek volt igaza a kérdésben?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via HuffPost

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek