Na ez az igazi kényelem

Vadiúj dolgok jelentek meg a Tchibo webáruházban: biopamut női és férfi fehérneműk, pólók, otthoni viselethez kényelmes ruhadarabok és pihe-puha ágyneműk. (x)

Megtalált, egyből betalált. Mert okos és trendi egyszerre. Kényelmes és szexi viselet, határozott istennőnek érzem magam benne. Hogy az milyen? Tisztában vagyok vele, hogy most nagyon, de nagyon jó dolgom van, és átadom magam ennek az érzésnek. Élvezem a biopamut természetességét, az igényes szabásvonalat, a testhezálló komfortot.

Megosztom Veled is, hogy milyen új kincsekre leltem a Tchibo webshopjában! A termékek pamuttartalma 100%-ban ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó pamutból áll. Nézd csak, milyen jól néznek ki és az áruk is nagyon kedvező! Engedj a rendkívül kényelmes fehérneműk és a puha, kellemes anyagból készült pizsamák csábításának!

Nézz szét még most a biopamut termék között >>

{ GALÉRIA = title:Biopamut%20term%C3%A9kek, 0,1,2,3,4,5,6 }

A képre kattintva galéria nyílik, nézd meg kedvenceinket!

A Tchibo név mára már nem csak a friss, kiváló minőségű kávét jelenti. Tchibo. Páratlan világ. Egyben a Tchibo.hu webáruház is, ahol online minden héten új, tematikusan kiválasztott téma köré kialakított, egyedülálló termékkínálat jelenik meg. Ajánlatainkban szinte majdnem minden kategóriájú áru megtalálható, a gyermekruházattól kezdve az elektronikai cikkekig. (x)

Tchibo Magyarország a Facebookon>>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek