Termékvisszahívás: újabb slágertermékkel akadt probléma

Visszahívták a kedvelt Bonduelle szárazbabkonzervet a Nébih szakemberei, mert a konzervdoboz záródása nem megfelelő. 

A Bonduelle Central Europe Kft. értesítette a Nébih-et, hogy visszahívta szárazbab konzervtermékét, mert a cég belső ellenőrzéskor a konzervdobozok termékszivárgását azonosította a tárolás során.

Az érintett termék azonosító adatai:

BONDUELLE MÁRKA :

A termék megnevezése: „BON MENU CURRY 1/2”, 425g fehérbabEAN kód: 3083681031171Gyártási azonosító

Minőség-megőrzési idő: 31/03/2024Gyártás időpontja: 21:40 - 23:35 közöttSorszám: RHG042510.25 és L07/05/2020 019

A visszahívásban kizárólag a két időpont közötti intervallumban gyártott tételek érintettek!

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, azt ne fogyasszák el.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili