A konyhád ékszere – Forrólevegős + grillfunkciós sütő, az új kedvenc

A Tefal innovációja, a Tefal Dual Easy Fry & Grill forradalmasítja az ételkészítést. Rendkívül multifunkcionális és nagy teljesítményű. Ennek az innovatív forrólevegős sütőnek köszönhetően mostantól sokkal egészségesebben, gyorsabban és hatékonyabban készíthetők el kedvenc fogásaink.

A Tefal Dual Easy Fry & Grill nagy kapacitásának segítségével kétféleképpen főzhetünk gond nélkül az egész családnak vagy egy nagyobb társaságnak: az innovatív forrólevegős technológiával egészségesebbek az ételek, a beépített grillfunkcióval pedig ízlésünk szerint grillezhetünk. És mindezt egyszerre: két különálló edényben, egy készülékben.

A Tefal Dual Easy Fry & Grill legfontosabb eleme a két tartály, egyszerre két különböző étel készítéséhez: a nagyobb 5,2 literes XXL tartály és a 3,1 literes tartály akár egyszemélyes fogásokhoz is.

A Tefal Dual Easy Fry & Grill könnyen kezelhető 8 előre beállított programmal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző ételek elkészítését, állandó felügyelet nélkül. A chipstől a csirkén, zöldségeken, halakon, desszerteken, aszalt zöldségeken és gyümölcsökön át, minden elkészíthető egyetlen gombnyomással. Ami még fontosabb: a Dual Easy Fry & Grill készülék energiát és időt takarít meg. Akár 70%-kal kevesebb energiát használ, és akár 40%-kal gyorsabban elkészíti az ételeket, mint a hagyományos sütők*. Az Extra-Crisp technológiának köszönhetően ropogós és aranyszínű ételeket süthetünk, kevés zsiradékkal vagy teljesen anélkül (akár 99%-kal kevesebbel)*. A könnyebb tisztítás érdekében pedig a tartályok, a grillrács és a hagyományos rács mosogatógépben mosható.

A Tefal Dual Easy Fry & Grill egy forradalmi készülék, amely kényelmet, hatékonyságot és az ételkészítés egészségesebb módját hozza el a konyhába. Nagyon örülünk, hogy megalkottuk ezt az innovatív forrólevegős sütőt, amely megkönnyíti az ételkészítést, miközben időt, energiát és pénzt takarít meg nekünk

– mondta el Eva Kožušníková, a Tefal termékmenedzsere.

A Tefal márka elkötelezett a fenntarthatóság és a termékek hosszú távú használata mellett. A Tefal Dual Easy Fry & Grill készüléket a könnyű javíthatóságot szem előtt tartva tervezték, a márka 15 évig garantálja a készülékek javíthatóságát. A világszerte 6200 helyen megtalálható szervízközpontnak köszönhetően garantált a gyors és megfizethető árú pótalkatrészek szállítása és cseréje.

(*2023-ban fagyasztott burgonyán végzett tesztek alapján)

Termékelőnyök:

  • Két fogás percek alatt - két edény egyszerre kétféle étel elkészítéséhez.
  • Családbarát térfogat - 5,2 literes tartály nagy adagokhoz, például sült csirke elkészítéséhez, vagy 3,1 literes tartály egy-két adag étel főzéséhez.
  • Könnyű használat - 8 előre beállított program
  • Energia- és időtakarékos - akár 70%-kal kevesebb energiát használ, és akár 40%-kal gyorsabban elkészíti az ételeket, mint a hagyományos sütők. * (* 2023-ban végzett tesztek fagyasztott burgonya sütésénél)
  • Extra-Crisp technológia - ropogósra és aranyszínűre sült ételek, minimális zsiradékkal vagy teljesen anélkül sütve
  • Könnyű tisztítás
  • 15 év javíthatóság kedvező áron

A francia Groupe SEB vállalat a magyar  piacon a Tefal, Rowenta és Krups márkáiról ismert, 2015 óta 15 évig garantálja termékei javíthatóságát - ez a vállalat termelésének 95%-ára vonatkozik. A Groupe SEB 2050-re a széndioxid-semlegesség elérését tűzte ki célul. A Groupe SEB termékeit növényi tintával nyomtatott, újrahasznosított kartonpapírba csomagolja és szállítja.

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.