A te tomporod is kiváló pohártartó?

Ugye emlékeztek arra a címlapfotóra, amin Kim Kardashian mosolyogva pezsgőt durrant, miközben hatalmas kufferjét használja pohártartónak? És próbáltad már utánacsinálni?

Robbantotta az internetet és az egész világot izgalomban tartotta Kim Kardashiantavalyi fotósorozata, amiben a celeb többek között meztelen popsit és mellett is villantott. Mégis nem ezekről a képekről, hanem arról a "bizonyos fotóról" beszélt mindenki, amin Kim egy pezsgősüveggel a kezében áll, amiből kirobban az ital. Az égbe ömlő nedű a feje fölött, vízesésként ömlik a sztár háta mögé, egyenesen a fenekére helyezett pezsgőspohárba. A fotót látva nyilvánvalóvá válik, hogy kizárólag manipulálva lehetett csak ezt a pillanatot megörökíteni, Kardashian később mégis azt nyilatkozta, hogy a pezsgő és feneke kapcsolatának természetes folyamatában kapta le őta francia sztárfotós, Jean-Paul Goude, és szó sincsmesterkedésről vagy bármilyen csalfa utómunkáról.

A Twitteren azt írta a fotóról Kardashian: "És még azt mondják, hogy nincs semmi tehetségem... próbálj meg a fenekeden egyensúlyozni egy pezsgőspoharat".

Kanye West feleségének nyilatkozatán azonban annyira felhördült a világ, hogy sokan saját maguk, fotókkal dokumentálva bizonyították be, hogy Kardashian fotója pofátlan átverés, és ebben (sem) lehet tehetséges. A legelszántabbak pedig odáig mentek, hogy videóra is vették az elképesztőnek tűnő pezsgős trükk kísérletét.

Ha neked is elég nagy a hátsód, és bevállalnád Kim mutatványát, nagyon alaposan kövesd ezt a 7 fontos lépést!

1. Vedd meg a legolcsóbb pezsgőt, amit találsz a boltban.2. Fogj egy fekete szemetes zsákot, lyukaszd ki a tetejét, majd dugd ki rajta a fejed.3. Ragassz egy pezsgőspoharat a fenekedre.4. Ha hosszú hajad van, kösd fel hagymakontyba a fejed tetejére.5. Győződjön meg arról, hogy úgy mosolyogsz a kamerába, mintha egy cseppet sem izgulnál.6. Durrantsd fel a pezsgőt.7. Dobd a feje felé a kifutó pezsgőt úgy, hogy beletalálj a pohárba.

Nézd meg a legbevállalósabbakat, akik minden erejüket összeszedve, megpróbálták azt, amiben Kim a legtehetségesebb!

Julie például már a pezsgőbontásnál elvérzett...
Emmy szerint szuper vicc volt az egész, bár eléggé fázott a pezsgőfürdő után...
Taylor megpróbálta tartani a pezsgő ívét, hát... így sikerült.
Tanner azt mondja, inkább nem gondolt semmire, amikor idő előtt eldurrant...
Joanna szerint nincs felemelőbb érzés, mint amikor pezsgőt locsolsz magadra és a földre.
Tommy szerint elég nehéz dolog szexinek maradni egy szemetes zsákban, de a pezsgővel való hadonászás azért jó buli volt. Egyébként pedig Kardashian nagy rajongójaként reméli, hogy Kim büszke lesz rá, amikor meglátja fotóját.
Whitney azt mondta, irtóra fáj, amikor a pezsgő belemegy a szemedbe, pedig rajta még szemüveg is volt.
Dave egyébként boldog volt, hogy végre belebújhatott Kim Kardashian bőrébe. Ha csak egy pár perce is, de ő volt maga Kim.

A kísérlet konklúziója tehát: Kim pezsgős trükkje hazugság! Legalábbis nekik, földi halandóknak szinte lehetetlen. De legalább megpróbálták.

Ezen is jól fogsz szórakozni!

Nézz horrorisztikus konyhai rajzfilmet!

(via BuzzFeed)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.