A te tomporod is kiváló pohártartó?

Ugye emlékeztek arra a címlapfotóra, amin Kim Kardashian mosolyogva pezsgőt durrant, miközben hatalmas kufferjét használja pohártartónak? És próbáltad már utánacsinálni?

Robbantotta az internetet és az egész világot izgalomban tartotta Kim Kardashiantavalyi fotósorozata, amiben a celeb többek között meztelen popsit és mellett is villantott. Mégis nem ezekről a képekről, hanem arról a "bizonyos fotóról" beszélt mindenki, amin Kim egy pezsgősüveggel a kezében áll, amiből kirobban az ital. Az égbe ömlő nedű a feje fölött, vízesésként ömlik a sztár háta mögé, egyenesen a fenekére helyezett pezsgőspohárba. A fotót látva nyilvánvalóvá válik, hogy kizárólag manipulálva lehetett csak ezt a pillanatot megörökíteni, Kardashian később mégis azt nyilatkozta, hogy a pezsgő és feneke kapcsolatának természetes folyamatában kapta le őta francia sztárfotós, Jean-Paul Goude, és szó sincsmesterkedésről vagy bármilyen csalfa utómunkáról.

A Twitteren azt írta a fotóról Kardashian: "És még azt mondják, hogy nincs semmi tehetségem... próbálj meg a fenekeden egyensúlyozni egy pezsgőspoharat".

Kanye West feleségének nyilatkozatán azonban annyira felhördült a világ, hogy sokan saját maguk, fotókkal dokumentálva bizonyították be, hogy Kardashian fotója pofátlan átverés, és ebben (sem) lehet tehetséges. A legelszántabbak pedig odáig mentek, hogy videóra is vették az elképesztőnek tűnő pezsgős trükk kísérletét.

Ha neked is elég nagy a hátsód, és bevállalnád Kim mutatványát, nagyon alaposan kövesd ezt a 7 fontos lépést!

1. Vedd meg a legolcsóbb pezsgőt, amit találsz a boltban.2. Fogj egy fekete szemetes zsákot, lyukaszd ki a tetejét, majd dugd ki rajta a fejed.3. Ragassz egy pezsgőspoharat a fenekedre.4. Ha hosszú hajad van, kösd fel hagymakontyba a fejed tetejére.5. Győződjön meg arról, hogy úgy mosolyogsz a kamerába, mintha egy cseppet sem izgulnál.6. Durrantsd fel a pezsgőt.7. Dobd a feje felé a kifutó pezsgőt úgy, hogy beletalálj a pohárba.

Nézd meg a legbevállalósabbakat, akik minden erejüket összeszedve, megpróbálták azt, amiben Kim a legtehetségesebb!

Julie például már a pezsgőbontásnál elvérzett...
Emmy szerint szuper vicc volt az egész, bár eléggé fázott a pezsgőfürdő után...
Taylor megpróbálta tartani a pezsgő ívét, hát... így sikerült.
Tanner azt mondja, inkább nem gondolt semmire, amikor idő előtt eldurrant...
Joanna szerint nincs felemelőbb érzés, mint amikor pezsgőt locsolsz magadra és a földre.
Tommy szerint elég nehéz dolog szexinek maradni egy szemetes zsákban, de a pezsgővel való hadonászás azért jó buli volt. Egyébként pedig Kardashian nagy rajongójaként reméli, hogy Kim büszke lesz rá, amikor meglátja fotóját.
Whitney azt mondta, irtóra fáj, amikor a pezsgő belemegy a szemedbe, pedig rajta még szemüveg is volt.
Dave egyébként boldog volt, hogy végre belebújhatott Kim Kardashian bőrébe. Ha csak egy pár perce is, de ő volt maga Kim.

A kísérlet konklúziója tehát: Kim pezsgős trükkje hazugság! Legalábbis nekik, földi halandóknak szinte lehetetlen. De legalább megpróbálták.

Ezen is jól fogsz szórakozni!

Nézz horrorisztikus konyhai rajzfilmet!

(via BuzzFeed)

Címlapról ajánljuk

További cikkek