És te mit kezdenél egy banánnal?

Stephan Brusche minden banánt megragad, hogy kedvenc gyümölcséből egy elképesztő műremeket hozzon ki. Ha eddig untad a banánt, mostantól hagyd, hogy egyszerűen lenyűgözzön!

A holland férfi művészi karrierje valahol ott kezdődött, amikor pár éve aktiválta okostelefonján a legnépszerűbb képmegosztó applikációt, az Instagramot. Csak hogy Brusche egyszerűen képtelen dolognak tartotta, hogy szelfiket készítsen magáról, így inkább az irodai tízóraiját kezdte el fotózgatni.

Persze hamar rájött, hogy izgalmasabb lesz a fotója, ha egy kedves üzenetet is rávés banánjára, amit később vicces figurák, majd kész művészi alkotások követtek.

Az öncélú művészkedés mára annyira bejött neki, hogy több ezren követik az Instagramon, banánművészetének pedig szerte a világon népes rajongótábora lett.

Olvastad már?

Bámulatos műalkotások a toastkenyéren

Nézd meg a holland banánművész alkotásait – neki biztos nem mondták gyerekkorában, hogy ne játssz az étellel!

Olvastad már?

Gyorséttermi kannibálok egy bizarr művésztől

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?