Sztárok, akik egyszerűen nem öregszenek

Vannak, akiknek olyan szerencsés a genetikájuk, hogy egy ránc sem jelent még meg az arcukon, pedig már elmúltak negyven évesek is. 

Sofia Vergara

Azt hiszem, számomra akkor tűnt fel igazán, hogy Sofia mennyire nem változik az évek alatt, mikor a Modern család befejező része után, rögtön elkezdtem újranézni az első résztől. Mintha nem is 10 év telt volna el az első és az utolsó rész között, hanem 3 hónap. És ezt most be is bizonyítom:

Az első évadban:

Utolsó évadban :

Gwen Stefani

Az énekesnő nemrég töltötte be az ötvenediket. Ha egy vaktesztet végeznének rajtam (amit egyébként nemrég megtettek), akkor komoly problémát okozna megmondani, melyik készült tizenöt évvel ezelőtt és melyik a pár nappal ezelőtti.

A kép, ami még 2004-ben készült:

És egy, ami pár napja:

Will Smith

Persze nem csak a nők között akad olyanok, akiken egyszerűen nem fog az idő vasfoga. Will bőrét is bármelyik huszonéves megirigyeli, és van egy olyan sejtésem, hogy a Szécsényi gyógyvize, csak még szebbé tette.

Régen:

Most:

Jennifer Lopez

Jennifer nem simán, nem öregszik, hanem egyenesen fiatalodik. Az arca feszes, a testéért pedig millió férfi és nő van oda. Persze JLo rengeteget tesz azért, hogy tökéletes formában legyen.

Régen:

Most:

Reese Witherspoon

A szőke hajú színésznőtől egy élelmiszerboltban, ha alkoholt akarna venni és én lennék a pénztáros, biztosan elkérném a személyiét. Ha nem lenne híres színésznő, biztosan mindenki azt hinné a lányára és Reesere, hogy testvérek.

2001-ben:

2019-ben:

Natalie Portman

A gyönyörű színésznő ugyanolyan hamvas, mint 20 évvel ezelőtt. Fehér színű bőrére láthatólag nagyon odafigyel, ami meg is látszik, hiszen az első szereplése óta a Star Wars-ban, szinte semmit nem változott.

Akkor:

és most:

Bármennyire is lenyűgözőek ezek a sztárok, azért hozzá kell tennünk, hogy valószínűleg a legdrágább, legmodernebb krémeket használják és olyan innovatív kezeléseken vesznek részt, ami rengeteg segít abban, hogy ilyen fiatalosan nézzenek ki. Jó nekik!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek