8 szemkápráztató szobanövény, ami hipp-hopp hatalmasra nő

Nem kell profinak lenned a kertészkedésben, és nem kell díjnyertes szobanövény-kollekcióval rendelkezned ahhoz, hogy életben tudd tartani a növényeidet. Szerencsére számos olyan fajta létezik, amely nem igényel szigorú gondozási tervet. Sőt, egy kis odafigyelés is elegendő nekik, hogy hipp-hopp megnőjenek!

Rengeteg olyan növény létezik, amely kevés gondoskodás mellett is látványosabban növekszik beltéren, mint szabadban. A legegyszerűbben nevelhető fajták közé tartoznak például a pozsgások és a futókák. Jól hangzik, de alig van természetes fény a lakásodban? Nem probléma, hiszen nagyon sok alacsony fényigényű szobanövény létezik, ilyen például a legénypálma is. Hidd el, hogy te is tudsz olyan fajtát találni, amely imádni fogja az otthonod adottságait, és hipp-hopp megnő. Megéri kísérletezni a szobanövényekkel, hiszen egyéniséget, színt és harmonikus atmoszférát varázsolhatnak az otthonodba.

Kattints a képre, és nyílik a galéria!

Még több növényes érdekesség itt:

Forrásunk volt.


Még több növényes tartalom itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.