Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szinte csak levegőt eszik ez a lány – ritkán azonban (hálisten') kivételt tesz

Hiába vallja magát levegőevőnek ez a fiatal lány, nem teljesen mond igazat, mer néha azért, hála a jó égnek, kivételt tesz, hogy életben maradjon. 

A 26 éves youtuber, Casey Budd leginkább arról ír videós blogján, milyen is egy levegőevő életmódja. Casey egy évvel ezelőtt kötelezte el magát a levegőevés mellett, bár igazán sajátosan fogja fel. A lány ugyanis azt vallja, hogy bár légzőgyakorlatokkal juttatja be a testébe a tápanyagokat, gyakran fogyaszt gyógynövényekből készült teákat valamint smoothie-kat, amikben rengeteg gyümölcs és zöldség van.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casey Budd (@_cbudd) által megosztott bejegyzés,

Mivel a levegőnek, hogy is mondjuk csak finoman, nem túl magas az energiatartalma, így nyilván valamit ennie is kell néha, hogy életben maradjon, bár egy hivatalos levegőevő ezzel már megszegi a szabályokat. Renitens viselkedés ide, tiltott szilárd ételek oda, Casey néha-néha azért eszik egy adag salátát. 

A youtuber egyébként napi egy órát szán arra, hogy különleges légzőgyakorlatokat végezzen, amelyek elmondása szerint úgy feltöltik energiával, mintha evett volna egy jót.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casey Budd (@_cbudd) által megosztott bejegyzés,

Casey életmódcsatornája egyébként nagyon sikeres, hiszen már több mint 50 ezren követik mindennapjait, de hozzá kell tennünk, hogy ezt ki is használja, mert egy kis pénzért cserébe Casey simán bevállalja, hogy teszem azt müzliszeleteket reklámozzon Instagram-oldalán.

Na most akkor ki a levegőevő?*

(*Reméljük, hogy senki, és azt is, hogy meg se próbálja senki utánozni ezt a lehetetlen diétát!)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casey Budd (@_cbudd) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!