Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Napi 5 liter kólát ivott ez a nő, most így néz ki – 45 kilótól szabadult meg

Az orvosok azt mondták a nőnek, hogy szinte biztosan meghal ideje korán, ha nem kezd el azonnal diétázni.

Kelly McCracken imádott enni és inni. Legdurvább időszakában képes volt akár 5 liter cukros kólát is meginni naponta, és reggelire egy egész pizzát betolni. Egészségtelen életmódjának köszönhetően hamar 178 kilóra hízott, emiatt pedig cukorbetegséggel és magas vérnyomással küzdött. Hatalmas súlya miatt legtöbb idejét ágyban töltötte, és az öltözködésben és fürdésben is szüksége volt férje segítségére.

Az orvosai közölték Kelly-vel: ha nem kezd el sürgősen diétázni, akkor hamarosan meghal. Erre a borzalmas hírre két kisfia is rákontrázott, mikor közölték a tanáraikkal, hogy anyjuk nem tud értük menni, mert meg fog halni.

Kelly változtatott

Szerencsére ezekre az intelmekre Kelly végre észbe kapott, és azonnal változtatott az életmódján. A reggeli pizzát csokis zabkására, a napi két tábla csokit meg banánra cserélte, ebédre levest és joghurtot, vacsorára pedig salátát választott.

A testmozgást is beiktatta életébe, sőt, egy kutyája is lett, akivel rendszeresen sétált. A változtatásoknak pedig meglett az eredménye, ugyanis 10 hónap alatt 45 kilót sikerült leadnia.

Azért mi reméljük, egy dietetikussal is konzultált!

Ezeket olvastad már? 

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!