Szendvicsreceptversenyünk lezárult, Ők lettek a nyertesek

Kedvenc húsos szendvicseitekkel indulhattatok receptversenyünkön, nézzétek meg nyerteseinket! (x)

Nyereményjátékunk indulói most duplán jól járhattak kedvenc szendvicsük elkészítésével, ha mielőtt befalták, még egy fotót is készítettek róla. Így nemcsak jóllakhattak, hanem nyerhettek is! Nézzétek meg cikkünk végén, hogy a beküldött pályaművek közül kiemelt TOP 15 receptből szerkesztőségi zsűrink kiket választott!

Nyeremények

A 4 db ajándékcsomag tartalma egyenként:

  • 1 db GALLIO Főtt, füstölt pulykamell kb. 400 g 
  • 1 db GALLIO Főtt, füstölt kötözött sonka cs. 
  • 1 db  GALLIO Pulyka csülök 
  • 1 db GALLIO Főtt, füstölt pulyka alsócomb vcs. 
  • 1 db GALLIO Pulykamellsonka 100 g 2 ízben  
  • 1 db GALLIO Pulykaszalámi 80 g 2 ízben   
  • 1 db GALLIO Pulykavirsli 350 g 2 ízben   

A játék időtartama: 2022. március 28. – április 11. hétfő 24:00

A nyertesek kihirdetésének időpontja: 2021. április 12. kedd 14:00

A JÁTÉKSZABÁLYZAT-ot itt találjátok!
Ha kérdésetek van, keressetek minket bátran az info@nosalty.hu-n!

Minden, amit a felvágottak vásárlásáról tudni érdemes – Dr. Némedi Erzsébet, élelmiszermérnökkel beszélgettünk, hallgasd meg podcastunkat itt!

Nyerteseink:

1. Luxus reggeli: Gravlaxos croissant - Tóth-Nacsa Ági

2. Gyros club (klubszendvics) - Iluska

3. Húsvéti vendégváró szendó - V.Mányik Marianna Baroness konyhája 

4. Seychelles Club Szendvics - Lipcsik Gergő 

Köszönjük a sok beküldött pályaművet a többieknek, nyerteseinknek pedig gratulálunk, a megadott elérhetőségeiket értesítjük őket, és küldjük a nyereményüket.

A podcast, a cikk és a játék támogatója a Gallicoop, a glutén-, színezék- és laktózmentes Gallio felvágottak gyártója.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk