Sütit tejbegrízből!
Mutatunk gesztenyés, vörös bársony, puncshabos, banános-zabos-almás, reszelt túrós, mogyoróvajas sütiket is, csak győzd kakaóval, ha mind megsütöd!
NosaltyA fejekben az él, hogy a levesekhez, tésztaételekhez nagy macera házi tésztát készíteni, ma már ezért automatikusan a gyári száraz tészta után nyúlunk. A legendás balatoni étterem, a Kistücsök séfje ezzel szemben arra biztat minden főzni szeretőt, hogy bátran álljunk neki frissen kigyúrni a tésztát, mert egy kis gyakorlással gyorsan megvan, az élmény pedig magáért beszél majd.
NosaltyMerítsünk napfényes inspirációt a dél-amerikai régió gasztronómiájából: főzzük meg az alábbi tacókat és burritókat, ha kint szürkésre fordult az időjárás.
NosaltyHangulatos, kuckózos, konyhában pepecselős ebéddel készültünk ma: leves helyett egy utolsó nyári csókként görögsaláta jár, utána mediterrán vonalon maradva pizza, édes zárásként pedig citromos tiramisu.
Sok országban dísznövényként funkcionál a kakastaréj, másnéven a celosia, ugyanis azt már kevesebben tudják, hogy értékes zöldségnövény is egyben. Az első fagyokig ízletes hajtásokat hoz, amit érdemes pörköltbe, levesekbe belefőzni.
Sajtos húsételekkel készültünk, nehogy már éhen maradjatok. Őrület fincsik lesznek!