SUPERFOORGON 7.rész – A Veresi Paradicsom lélegzetelállító ültetvényén jártunk – VIDEÓ

A paradicsom nem kifejezetten téli gyümölcs (vagy zöldség?), van azonban egy hely, ahol télen-nyáron lédús, ízletes és egészséges piros paradicsom nő, ráadásul nem is a földből! A Superfoorgon utolsó részében a Veres Paradicsom birodalmában jártunk, a lakókocsiban ezúttal pedig nem más főzött, mint a sorozat első, egyetlen és igazi megálmodója. (x)

Hol terem a paradicsom? Ahogy még egy általános iskola első osztályába járó kisgyerek is rögtön rávágná, természetesen a földben, és nem máskor, mint nyáron. 20 évvel ezelőtt talán még senki nem kérdőjelezte volna meg, hogy a paradicsom földben nő, ma már azonban a technológia fejlődésének köszönhetően föld és természetes nyári napsütés sem kell ahhoz, hogy lédús, ízletes és vitaminokban gazdag paradicsom kerüljön az asztalunkra.

A Veresi Paradicsom termőterülete igazán különleges hely, itt ugyanis nem a földből, hanem úgynevezett kókuszrost téglákból nőnek ki a fürtös paradicsomok. A látvány magáért beszél, a végeláthatatlannak tűnő ültetvényeket pedig poszméhek porozzák be.

Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom ügyvezető-tulajdonosa

A Superfoorgon évadzáró epizódjának főszereplői ezúttal Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom ügyvezető-tulajdonosa, illetve Vida Krisztián, a már korábbról is ismerős The Bridge Bio növényi italmárka hazai forgalmazója

Krisztián az ültetvény meglátogatása után egy elképesztően ízletes paradicsomos-cukkinis-növényi tejszínes kölestésztát készített, amelyet bárki megcsinálhat otthon is akár 15 perc alatt.

A videóból kiderül, hogyan készül ez az egyszerű és mennyei fogás

Mi is a SUPERFOORGON?

The Bridge Bio, a Felelős Gasztrohős, az Eden Premium és a Nosalty új, közös sorozatában arra vállalkozott, hogy bemutassa azokat a Magyarországon fellelhető természetközeli helyeket, gazdaságokat és kisvállalkozásokat, melyeknek célja természetes módon értékes és minőségi zöldségeket, gyümölcsöket és más élelmiszer-alapanyagokat előállítani. A Magyarországon is termő szuperélelmiszerek által nemcsak friss, de számos szempontból nagyon egészséges és ízletes termékekhez juthatunk hozzá, ráadásul támogathatjuk a hazánkban fellelhető családi vállalkozásokat is.

Keress még több terméket a The Bridge Bio kínálatában itt!

Látogass el a The Bridge Bio Facebook-oldalára is, ahol további receptötleteket és tudatos táplálkozási tippeket találsz!

Az Eden Premium termékeket itt tudod megnézni!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?