Mostantól Volenter István vezeti a Stand25 Bisztrót, Pető Andrással karöltve. Az elmúlt évtizedben Volenter több helyen is bizonyította rátermettségét, elsősorban azzal, hogy 2021-24 között vezette a móri Öreg Prés Éttermet.
Volenter István nevét az elmúlt évtizedben már több fontos gasztronómiai kapcsolódás miatt is hallhattuk. Az ő vezetése alatt kapott Michelin-ajánlást az Öreg Prés Étterem, a Bocuse d' Or hazai csapatának felkészítőjeként is helyt állt, valamint több Michelin-csillagos étteremben is dolgozott.
Évek óta a hazai bisztrókonyha egyik legismertebb alakja, és szakmai látásmódja, valamint közvetlen jelenléte erős alapot adhat új pozíciójában.
A Stand25 Széll Tamás és Szulló Szabina nevéhez kötődik, akik a koncepció szakmai irányításáért ma is felelnek. A konyha operatív vezetéséért Volenter István és Pető András felel, utóbbi az étterem nyitása óta oszlopos tag. A cél továbbra is ugyanaz marad: a magas színvonalú, modern bisztrókonyha biztosítása.
Még több aktuális hír itt: