9 sós nudli és gnocchi, hogy ne mindig lekvár legyen a bögyölőn

A krumpliból formált kis kukacok gyakran kapnak morzsabundát, lekvárfeltétet és porcukorszórást, ezzel háttérbe szorítva a sós nudli intézményét. Peddig ebben a kategóriában is vannak érdemes receptek, például az alábbiak.

Sós nudli, gnocchi, angyalbögyölő: ezek a kifejezések mind ugyanarra az ételre utalnak, a krumpliból és lisztből gyúrt tésztára, pontosabban az abból formált kis gombócokra, hurkákra és kukacokra, amelyek kivételesen nem a megszokott édes köntösben kerülnek a tányérra. De akkor mégis hogyan? Paradicsomszószba sütve, sajtba fojtva, zöldségekkel pirítva jönnek a sós nudlik, készítsük el a kedvencünket!

Még több sós nudli vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek