Soha ne vágj karddal dinnyét!

Van az úgy, hogy ki szeretnénk lépni a megszokott mederből, változtatni picit a napi rutinon, és például karddal akarunk felvágni egy görögdinnyét.

Ez a férfi úgy döntött, gyarapítja a gasztrooldalak imádott "hogyan szeleteld fel" szekcióit, és újat mutat görögdinnyevágás-ügyben. Nem is volt annyira rossz ötlet, főleg, hogy vélhetően büszke kardgyűjtő a lelkem - szinte adta magát a dolog. Na de ha picit jobban belegondolt volna (ő vagy a másik minimum 3 szereplő a videóban), azért akár gyanús is lehetett volna a végkimenetel.

ENNYI:

Kedvenc: ahogy a lány a végén vinnyogó hangon megjegyzi, hogy erre számított, majd elsiratja az asztalát...hát igen...a nők sokszor okosabbak!

Receptek dinnyével:

Kerüljétek az üvegasztalokat!

(címlapfotó: Flickr by Harsha K R)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha pénzt spórolnátok a bolti kencéken, készítsétek el McMenemy Márk...

Idén ősszel is igen enyhe az idő, így nyugodtan tervezhetünk nagy sétákat és kirándulásokat a szabadba. A természetjáráshoz pedig szendvics is dukál, hiszen egy mindenféle földi jóval megpakolt szendó remek ebéd lehet egy kirándulós napon. Fontos azonban, hogy laktató és tápláló is legyen - szerencsére Márk pont egy ilyen receptet hozott nektek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Séftippek a legtökéletesebb, soktojásos házi tésztához Jahni Lászlótól, a Kistücsök...

A fejekben az él, hogy a levesekhez, tésztaételekhez nagy macera házi tésztát készíteni, ma már ezért automatikusan a gyári száraz tészta után nyúlunk. A legendás balatoni étterem, a Kistücsök séfje ezzel szemben arra biztat minden főzni szeretőt, hogy bátran álljunk neki frissen kigyúrni a tésztát, mert egy kis gyakorlással gyorsan megvan, az élmény pedig magáért beszél majd.

Nosalty

További cikkek

Aranyat ér ez a növény – Talán ott van a...

Sok országban dísznövényként funkcionál a kakastaréj, másnéven a celosia, ugyanis azt már kevesebben tudják, hogy értékes zöldségnövény is egyben. Az első fagyokig ízletes hajtásokat hoz, amit érdemes pörköltbe, levesekbe belefőzni.