Soha ne vágj karddal dinnyét!

Van az úgy, hogy ki szeretnénk lépni a megszokott mederből, változtatni picit a napi rutinon, és például karddal akarunk felvágni egy görögdinnyét.

Ez a férfi úgy döntött, gyarapítja a gasztrooldalak imádott "hogyan szeleteld fel" szekcióit, és újat mutat görögdinnyevágás-ügyben. Nem is volt annyira rossz ötlet, főleg, hogy vélhetően büszke kardgyűjtő a lelkem - szinte adta magát a dolog. Na de ha picit jobban belegondolt volna (ő vagy a másik minimum 3 szereplő a videóban), azért akár gyanús is lehetett volna a végkimenetel.

ENNYI:

Kedvenc: ahogy a lány a végén vinnyogó hangon megjegyzi, hogy erre számított, majd elsiratja az asztalát...hát igen...a nők sokszor okosabbak!

Receptek dinnyével:

Kerüljétek az üvegasztalokat!

(címlapfotó: Flickr by Harsha K R)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.