Íme az olcsó trükk, amivel újra tapadásmentes lehet a régi serpenyőd

Rendkívül egyszerű trükkel lehet újra tapadásmentessé tenni a régi serpenyőket – derül ki egy TikTok-videóból, ami már több mint hárommillió megtekintést tudhat a magáénak.

A tapadásmentes serpenyők idővel kevésbé lesznek hatékonyak, a 24.hu viszont olyan olcsó trükköt talált a probléma elhárítására, amely percek alatt segíthet egy TikTok-felhasználó szerint. Ahhoz, hogy a régi edényeink újra használhatóvá váljanak, nem kell más, csak némi !

@s_lou92

Frying pan hack if it sticks. #LiftLockPop #moneysavingtips #cleaninghacks #deepclean #cleaningaccount #fryingpan #fyp #foryou #tablesalt

original sound - Sophie Louise

A Sophie Louise nevű felhasználó szerint első lépésként mossuk ki alaposan a serpenyőnket, majd tegyük a felforrósított főzőlapra.

Amikor a serpenyő kezd átforrósodni, öntsünk rá annyi sót, amennyi ellepni az edény alját, és várjuk meg, amíg az egyre forróbb elkezd barnulni. Ezután csak öntsük le a sót a serpenyőről, és a belső felületet törüljük át nedves papírtörlőkendővel.

A trükköt csaknem 450 ezer felhasználó lájkolta és több mint hárommillió ember látta néhány nap alatt. Egyesek szerint még a séfek is ezt a megoldást alkalmazzák régi, de nem kidobásra ítélt serpenyőiken, éppen ezért megéri kipróbálni a fent látható tippet, talán még a reggeli tükörtojást sem kell majd külön sózni.


Ezek a trükkök is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...