Az egyik Pokémon-szereplő most 30 milliót ér Oreo-ra nyomva

Oké, elhisszük, hogy köztünk él az a generáció, amelyik él-hal a Pokémonért, de azért abban erősen kételkedünk, hogy bárkinek is lenne 100 ezer dollárja egy csomag kekszért, amelynek darabjaira kedvence arcát nyomtatták. Vagy mégis?

Pokémon GO ide vagy oda, a mese rajongói újra lázban égnek, hála az Oreo nagy dobásának: Amerikában ugyanis limitált kiadású szériát jelentettek meg különböző, egészen pontosan 16-féle Pokémon-karakterrel díszített kekszekkel - írja a 444.

Az ominózus keksz MEW arcával (via 444 / Oreo / Twitter)

Míg egy családi kiszerelés az USA-ban körülbelül 3,8 dollár, azaz mintegy 1200 Ft, egyes, ritka pokémonos Oreo-csomagokat nem kevesebb, mint 100 ezer dollárért (cirka 30,5 millió forintért) árulnak jelenleg az Ebayen. Őrület!

És hogy melyik ez az Oreo?

A MEW-figurát ábrázoló ritkaság, amiért, ahogy a fenti számok is mutatják, ölre mennek a rajongók.

Mew, akinek kekszvariációjáért megőrülnek a rajongók

A kis rózsaszín lény arcával nyomott Oreo-kekszes csomagokat egyébként mintegy 6 ezren próbálják pénzre váltani a neten, de meglepő módon némelyik eladó megmaradt a realitás talaján, és csak pár dollárt kér érte, csomagolástól függően. A két legelvetemültebb tulajdonos pedig 69 ezer dollárért illetve 100 ezerért próbálja elsózni a kekszét, nyilván csakis gyűjtőknek. Nem tudni, van-e olyan rajongó, akinek ér ennyit ez a falatnyi boldogság.

Mi inkább maradnánk a házi változatoknál:


Még több szórakoztató gasztrohír itt:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Elképesztő külsejű kenyeret sütöttünk lila édesburgonyából

"Lila kenyér, ami egészséges? Ugyan már!" - gondoltam magamban, aztán kicsit utánamentem a dolognak, és kiderült, hogy van benne igazság. Az 'ube' (magyarul lila édesburgonya) egy népszerű alapanyag Ázsiában nemcsak a színe, hanem jótékony hatásai miatt is. Tele van A- és C-vitaminnal, antociánnal, ami egyúttal egy erős antioxidáns is, ja, és Instagramon is jól mutat! Ideje tehát mostantól több lila kenyeret fogyasztani!

Réthly Dávid

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.