Richard Gere konyhája szexi és örök, pont, mint a színész maga

Richard Gere megválik otthonától, melyben évtizedekig lakott, és ebben a döntésében még gourmet-knak való gyönyörű konyhája sem akadályozza meg.

Richard Gere amerikai színész Pound Ridge-i álomotthona csupán egy órányi autóútra található New Yorktól. Richard Gere 20 évvel ezelőtt építtette az ingatlant, amit most 28 millió dollárért, átszámítva több mint 10 milliárd forintért sikerült eladnia.

Mi biztosan itt pihennénk meg ebéd után

A luxusvilla egy 49 hektáros birtokon áll, amin helyet kapott egy saját veteményes, egy futballpálya, egy hatalmas medence, sőt, még egy tó is homokos partszakasszal és egy szigettel. 

A hálószoba, melynek ablakaiból az erdőre tekinthetünk ki

A több mint ezer négyzetméteres rezidenciában nem kevesebb, mint nyolc hálószoba van, melyhez tartozik egy gourmet konyha is.

A teraszról csodás kilátás nyílik

A konyha különösen gyönyörű fehér bútorokkal van berendezve, amelyeket színben egyező márványlapok díszítenek. Középen egy hatalmas konyhasziget található, ami fából készült, de a harmónia érdekében ezt is monumentális, hófehér munkalap koronázza.

Akár többen is főzhetnek egyszerre ebben a konyhában, probléma nélkül

Az biztos, hogy Richard Gere nagyon szerencsés volt, hogy ebben a konyhában főzhetett, biztosan nehéz lehetett megválni tőle, bármi is volt az indoka.

Címlapkép: The Dinner

Képek: Ginnel Real Estate

Forrásunk volt.


Még több sztárlakás:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek