1 retró menzás étel + 1 csavar, amitől sokkal finomabb lesz

Most pedig megpróbáljuk feljavítani a menzás ételek idejét múlt receptúráját egy-egy kis változtatással, hogy otthon, felnőttként sokkal igényesebb formában élvezhessük a kiskori ízemlékeket.

Lisztcsomós főzelékek ide, fás zöldségkockákkal tarkított híg levesek oda, hitlerszalonnás bukták amoda, a szívünk mélyén azért jobban szerettük az ovis és sulis menzát, mint amennyire trendi felnőttként szidni. Na de azt nem állítjuk, hogy nem lehetne javítani az elkészítési módokon: mutatunk egy-egy alap kedvencet és mindegyikhez egy-egy csavart, amelytől modernebb és finomabb, meg persze egészségesebb lesz.

Lássuk a menzás kedvenceket 1-1 csavarral, katt a képre!

Próbáljátok ki őket is:


Még több okos tipp:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek