Te hány másodperc alatt találod meg Cézárt a salátában?

A színes zöldségek között nem más rejtőzött el, mint maga Julius Caesar! Te vajon milyen gyorsan találod meg? Ave, Cézár!

A legtöbb optikai illúzió elsőre egyszerűnek tűnik, aztán azon kapja magát az ember, hogy már 10 perce bámulja a feladványt. De ne aggódj, mert minél többet edzed az agyadat, annál könnyebben megy majd a rejtvények megfejtése. Kezdődhet is a gyakorlás!

Ave, Cézár!

Cézár teljesen beleolvad a környezetébe, ezért fontos, hogy tényleg erősen koncentrálj a fejtörőre. Ne kapkodj, és hagyj magadnak elegendő időt a római hadvezér és politikus felkutatására! Hajrá!

Készen állsz a megoldásra? Ha szeretnéd még egyszer megnézni a képet, akkor még most megteheted. Sőt, itt egy kis segítség is: Cézár sárga színű. Na, így könnyebb?

Megkívántad a Cézár-salátát?

Nézzük a megoldást!

Jól elbújt, ugye?

Cézár sárga színe miatt ravaszul elbújik a színes zöldségek között, de híres koronája szerencsére felfedi a rejtekhelyét. Megtaláltad? Mennyi időbe telt, míg észrevetted?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

Ismered ezt a csókát? Spéci olasz articsókabefőtt készült nálunk!

Az articsóka egy Észak-Afrikában őshonos, igazán különleges, ízletes és sokoldalú növény, bár nálunk sajnos nem túlzottan ismert. Európa nagy része szereti, de leginkább Olaszországban termesztik, virágzatát pedig változatosan használják a konyhában, sőt, akár a virágkötészetben is. Mi most megmutatjuk, hogy kell vele szakszerűen bánni, illetve hogyan érdemes fogyasztani!

Gerzsenyi Flóra

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!