Reese Witherspoon megválik malibui ékszerdobozától

Reese Witherspoon malibui háza olyan, mintha a Ludwig Múzeum kicsinyített másában járnánk. Nézz körül te is!

Ha Reese Witherspoon a vörös szőnyegre lép, mindig fantasztikusan fest, de nemcsak a divat terén van kifinomult ízlése, erre pedig bizonyíték malibui otthona, ami egy igazi kis ékszerdoboz.

Forrás: Dirt.com

A Hatalmas kis hazugságok sikerével és a Time’s Up kezdeményezéssel a háta mögött a színésznőnek - aki egyben producer is - igazán hangulatos otthona van Malibun, ami most épp eladó, nem kevesebbért, mint 6,7 millió dollárért.

A központi helyiségek, mint a konyha, étkező és a nappali egy nagy térben kaptak helyet, ahol egy az egyben eluralkodott a ranch-hangulat és életérzés. A vidékies stílus mellett igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk, például az egybenyitott nappali-étkezőben, ahol ez az egyedi kályha is helyet kapott:

Forrás: Dirt.com

A tágas, egybenyitott tér ellenére a helyiségek egyáltalán nem vesztették el a funkcionalitásukat, ahol a vidéki hangulat modern művészettel keveredik.
Az étkezőasztal és székek egy fekete-fehér-szürke mintás szőnyegen kaptak helyet, aminek köszönhetően egy kis szigetként emelkednek ki a nappaliból.

További remek megoldás a konyha felé sétálva, hogy a fehér falakat színes, modern festmények tarkítják.

Forrás: Dirt.com

A konyha egy nagy, tágas tér szűkülésének végpontja, ami igaz, nem túl tágas, viszont annyi helyet mégis rejt, amire épp egy konyhában, a sütés-főzés alkalmával szükség van. A bézs konyhaszekrény szürkével lett kombinálva, a barna, süllyesztett mosogatótálca pedig csak az i-re a pont.

Forrás: Dirt.com

A lakásban természetesen található még moziszoba, még egy konyha és miniétkező, óriási fa gerendákkal és fabetétekkel, bőrrel és márvánnyal megspékelve. Itt aztán igazi ranch-hangulat uralkodik, és arról még nem is beszéltünk, milyen jól néz ki a sarokban található kis múzeumi szeglet.

Forrás: Dirt.com

Tökéletes!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!