Katy Perry konyhája elképesztően egyedi – Még kandalló is van benne!

Katy Perry-t mindig is az extravagáns külső jellemezte, gondoljunk csak vad ruhakölteményeire vagy vagány hajkoronáira. Az énekesnő saját otthonából sem száműzte az egyedi megoldásokat.

Katy Perry Beverly Hills-i otthonát két évvel ezelőtt vásárolta, most pedig 8 millió dollárért szeretné eladni. Az énekesnő 4 hálószobás, 4 és fél fürdőszobás otthonában igazán egyedi megoldásokkal is találkozhatunk.

Forrás: Dirt.com


A Los Angeles eldugott részén található modern otthonban természetesen egy ovális medence, énekterem és még gokartpálya is található. A belső terek tágasak és világosak, a bútorok sok helyen az 1960-as éveket idézik, ráadásul nemcsak a nappaliban, hanem a konyhában is található egy csodálatos kandalló.

Forrás: dirt.com

A színek tekintetében a mészkőfehér és a törtfehér az uralkodó a konyhában és az étkezőben is. Ezt a letisztult egyhangúságot a menta színű étkezőszékek törik meg. A helyiségben egyértelműen a kandalló vonzza a tekintetet, hiszen nem minden ingatlanban találkozunk a beépített szekrények és a borospolc mellett egy kandallóval.

Forrás: Dirt.com


Ahogy a lakás többi részén, a konyhában is a fény az úr. A könnyed légiességet az üveges konyhaszekrények csak tovább fokozzák, annak ellenére is, hogy ez a konyha nem annyira nagy és tágas, mint azt más sztároknál megszokhattuk. Katy Perry esetében – ami viszont a többi sztárlakásban megszokott – nem nyert teret a márvány, ellenben konyhasziget természetesen helyett kapott egyszerű, a ’70-es és '80-as éveket idéző fekete bárszékekkel.

Forrás: dirt.com


Az eredetileg 1960-as években készült ingatlan a fotók tanulsága szerint nagy átalakításon esett át, amit az énekesnő és Orlando Bloom nem élvezett sokáig, mindössze két évig. Neked hogy tetszik az újdonsült szülők egykori, Beverly Hills-i otthona?

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Szerző: Németh Orsi

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek