Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones étkezőjébe csak estélyiben mernénk belépni

A Manhattan közelében található csodálatos ingatlan és a hozzá tartozó telek egészen a Hudson folyóig fut le. Nemcsak a kúria elhelyezkedése, hanem belső terei is lélegzetelállítóak.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones ikonikus kettősét senkinek nem kell bemutatni. A pár rengeteg különleges ingatlannal rendelkezik, de ez a Hudson folyó partján található, 1930-as évekbeli, vörös téglából álló kastély több, mint pazar.

Forrás: dirt.com

A nyolc hálószobás, 10 egész és két fél fürdőszobás, Manhattanhez közeli ingatlan vételára 4,5 millió dollár. Nem is csodálkozunk: a kőburkolatos oszlopokkal díszített épület három emeletes, és hét kandalló, dupla belmagasságú, fával díszített könyvtár is található benne, valamint négy garázs is tartozik hozzá.

Forrás: dirt.com


Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones szobájához pedig egy külön nappali, egy gardrób és egy csillogó fürdőszoba is jár, óriási káddal, fehér márvány kandallóval.

Márvány, mészkő burkolóanyagok és elegancia járja át az óriási kastély minden egyes zugát.

Forrás: dirt.com

A kúria központi eleme a konyha és a hozzá tartozó étkező, ami nem egy nagy közös térben kapott helyet, hanem elválasztva, két külön helyiségként funkcionál. A konyha ugyan tágas, de a színek nem kaptak kulcsfontosságú szerepet - ellenben az étkezővel. Az arany fogantyús fehér bútorok és a márvány adja meg a helyiség igazi eleganciáját.

Forrás: dirt.com

Amennyire egyszerű a konyha kialakítása, annyira egyedi és nem mindennapi az étkező, ahol merész színek dominálnak, méghozzá a piros, a fehér és a kék. Egyáltalán nem jellemző ennek a három árnyalatnak a használata az étkezőkben, de az összhatás nem rossz! Igaz, a kék csak kiegészítőként van jelen, de fontos szereplő, akárcsak a mészkő kandalló. Összhatásban az aranycsillár emeli egy másik dimenzióba a helyiséget, ami külön jó választás volt ebbe az enteriőrbe.

Neked hogy tetszik a fehér-piros párosítás az étkezőben?

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt. címlap: Getty Images/Jeff Kravitz

Szerző: Németh Orsi

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 mennyei édesség 20 perc alatt!

Gyorsan szeretnél valami nagyon finomat? Ezekkel a receptekkel karácsonyra is készülhetsz, könnyű őket elkészíteni, és garantáltan elfogynak egy szempillantás alatt.