Reese Witherspoon főzőműsort indít, amit a színésznő szenvedélye inspirált

Reese Witherspoon színésznő, producer, inspiráló személyiség, aki a járvány alatt indította el Instagramon könyvklubját, az elolvasott regények pedig egy újabb állomáshoz vezettek: Eat the book néven főzőműsort indított a színésznő.

Reese Witherspoon az a híresség, aki minden sikere ellenére megmaradt közvetlennek és barátságosnak, akinek bármikor szívesen lennénk a barátnői, hogy időről időre átugorjunk a csodás konyhájába főzőcskézni és könyvekről beszélgetni. Bár erre a valóságban nincs lehetőség, a járványnak köszönhetően mégis úgy érezhetjük, hogy kicsit közelebb kerültünk a színésznőhöz: Instagramon elindította virtuális könyvklubját, amely most egy újabb fejezethez érkezett, mégpedig egy főzőműsorhoz Reese Witherspoon kedvenceivel!

A Reese's Book Club a KitchenAiddel társult, hogy létrejöjjön az #EatTheBook videósorozat, amelyben a kedvenc #ReesesBookClub kötetek által inspirált ételeket készítik el.

Az epizódokat Christina Milian színész- és énekesnő vezeti, vendégei pedig írók, séfek és mixerek lesznek, akik a Reese's Book Clubban terítékre kerülő könyvekből készítenek ételeket és italokat. Már az is nyilvános, hogy mely négy könyv szerepel biztosan a menün: Jasmine Guillory-tól a Nász-ajánlat, amiből Sandra Bullock főszereplésével film is készült, Tembi Locke From Scratch című regénye, Delia Owens Where the Crawdads Sing című könyve, valamint a The Jetsetters Amanda Wardról.

Az első epizód február 18-án jelent meg, amelyben a Nász-ajánlat által inspirált salsa verde készült el.

A könyvek teljesen különbözőek, ugyanakkor mindben számos gasztronómiai utalás található, így biztosan változatos recepteket sütnek majd ki belőlük. Ezt támasztja alá az is, hogy hányféle ételt láthatunk a beharangozó videóban: ropogós sült csirkét sziruppal megöntözve, tacót paradicsomos salsával, habzó koktélokat, valamint egy étvágygerjesztő tortát. Ehhez a könyvklubhoz gondolkodás nélkül csatlakozunk mi is!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Ezek a műsorok is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.

Címlapkép

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek