Ezt mondta Rácz Jenő következő ellenfele a sztárséfről

Rácz Jenő a Sztárbox következő adásában Molnár Áronnal küzd majd meg. A színész most elmondta, mire számít az összecsapáson, és azt is elárulta, mit gondol Jenőről.

A Sztárbox e heti döntőjében Molnár Áron és Rácz Jenő is összecsap majd. A színész az rtl.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy szerinte kőkemény meccsre lehet majd számítani, továbbá azt is hozzátette, hogy méltó ellenfélnek tartja Rácz Jenőt. 

Erősek vagyunk mind a ketten, gyorsak és szívósak. Ennek bármi lehet a kimenetele, lehet, hogy pontozásos győzelem lesz, lehet, hogy kiütéses, vagy több rászámolás lesz. Kemény küzdelemre számítok, de jóslatokba nem bocsátkoznék, mert nagyon sok összetevője van a döntőnek. Itt két igazán kemény és szívós harcos fog összecsapni, én tiszta szívemből nagyon várom ezt a küzdelmet

– mondta a színész.

Ezen kívül azt is elárulta, hogy edzőivel elemezték Rácz Jenő mozdulatait, és felkészültek arra, mire kell majd figyelnie.

 Az igazi küzdelmet a Sztárbox eleje óta Rácz Jenővel várom. Ő is a KSI-be járt régen, ahova most én is, tudom, hogy az edzői felkészültek. Fiatalabb nálam, de ő is baltafejű, akárcsak én: lehet ütni, bírja, nem kell félteni

– tette még hozzá.

Te nézni fogod a sztárséf és a színész meccsét?

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.