Újabb bolt jelentette be, hogy zárva tart szenteste

A Lidl után újabb bolt jelentette be, hogy december 24-én zárva tart.

Nemrég jelentette be a Lidl, hogy december 24-én nem nyitja ki üzleteit. Azóta már több bolt is elgondolkozott azon, hogy csatlakozik a CÖF-CÖKA ötletéhez, a karácsonyi boltzárhoz. A szervezet kezdeményezésével azt szeretné elérni, hogy szenteste napján minden magyar pihenhessen, és legyen munkaszüneti nap.

Újabb bolt jelentette be, hogy zárva tart szenteste

A Rossman úgy döntött, ő is beáll a Lidl mögé, és zárva tartja boltjait.

November 16-án jelentette be a Rossmann, hogy szenteste több mint 200 üzletük nem lesz nyitva. A bolthálózat azt írta a közleményében, hogy kiemelten fontos nekik, hogy a munkatársaik számára biztonságot és támogatást nyújtsanak a felgyorsult kereskedelmi környezetben.

Hozzátették, példaértékűnek tekintik a Lidlt – akik a CÖF mögé beállva rendelték el a zárvatartást – , és ők is lehetővé teszik, hogy ezt a napot mindenki készülődéssel, a szerettei körében tölthesse – idézte őket a hvg.hu.

A következő hetekben zajlik az egyeztetés azokkal a bevásárló központokkal, ahol kötelező érvényű nyitvatartás vonatkozik a Rossmann üzletekre is – a cég bízik abban, hogy itt is zárva tudnak majd tartani.

Forrásunk volt.


Friss és aktuális:

Címlapról ajánljuk

További cikkek