Rácz Jenő elárulta, melyik két magyar étel a kedvence

A séfnek határozott elképzelése van arról, milyenek a jó magyar ételek.

Rácz Jenő hamarosan új éttermet nyit, melynek középpontjában inkább a megszokott magyaros ízek állnak majd. Rácz Jenő eddig inkább a „kreatív világkonyhát” képviselte éttermeiben, a balatoniban azonban azt mutatja majd meg, milyen a magyar konyhához való viszonya.

Rácz Jenő elárulta, melyik két magyar étel a kedvence

Az nlc-nek adott interjújában Rácz Jenő elárulta, hogy mindig is nagyon szerette a magyaros konyhát, sőt a két kedvencét is megnevezte, bár azt is hozzátette, nem tudja, mikor evett utoljára ezekből jót étteremben.

Gulyásleves és pörkölt fan vagyok, és az a helyzet, hogy csak nagyon kevés helyen lehet igazi jó magyar ételeket enni. Nem is tudom, mikor mondtam utoljára valahol, hogy ez a gulyásleves hibátlan volt

– mesélte a séf.

Mint elmondta, éppen ezt szeretné saját éttermével pótolni: „Egy olyan éttermet szeretnék megvalósítani, ahová én is szívesen beülnék a családommal, ha hagyományos magyar ízekre vágyom. Szerintem ez egy komoly hiány az éttermi piacon."

Természetesen szó sincs arról, hogy egy retró, kockásabroszos helyet nyitna, inkább egy impozáns, modern hely lesz, gyönyörű körpanorámával, a mai kor elvárásainak megfelelően.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Epres mille-feuille házilag

A klasszikus francia mille-feuille több réteg ropogós tésztából, lágy vaníliakrémből és friss gyümölcsből áll, elsőre pedig egy végtelenül bonyolult, pepecselős és precíz ...

Epres leveles pite

A leggyorsabban elkészülő gyümölcsös pitékhez megengedett a házi tészta mellőzése, így ugyanis tényleg nevetséges mennyiségű idő alatt hozzájuthatunk a zamatosan gyümölcsös ...

Epres krémes házilag

A házi krémes bonyolultnak tűnhet, pedig abszolút nem az: ha pedig már egyszer elsajátítottuk a technikáját, szinte bármilyen ízű habkönnyű krémet a leveles lapok közé tölthetünk. ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...

Elállós bodzaszörp

Pár éve akartam először bodzaszörpöt készíteni (hígíthatósat, tartósat), de a neten a receptek tömkelegéből valahogy nem találtam rá az igazira. Végül több receptet átböngészve ...