Már Pozsonyban is haraphatod a legtutibb hazai pizzaszeletet

A több mint 30 hazai szeletbár után külföldön is megnyitotta első üzletét a magyar alapítású Pizza Me hálózat. A pozsonyi szeletező november vége óta kínálja minőségi alapanyagokból készülő pizzáit az olasz ízek szlovákiai szerelmeseinek.

Az első Pizza Me szeletbár 2013-ban nyitott meg a budapesti bulinegyed szívében, a Király utcában. Az elmúlt évtized során a minőségi olasz pizzát kínáló üzletek száma országszerte több mint harmincra emelkedett. Ma már a főváros mellett számos vidéki nagyvárosban, házhozszállítási és átvételi ponton, sőt foodtruckokban is beszerezhetőek a nagy népszerűségnek örvendő Pizza Me szeletek.

Már Pozsonyban is haraphatod a legtutibb hazai pizzaszeletet

A legújabb üzlet november 24-én nyitott meg a szlovák fővárosban, a hangulatos óvárostól és a vártól néhány percnyi sétára. A pozsonyi üzletben a Magyarországon már megszokott minőségű, szuper könnyű és ropogós pizzák mellett saját márkás termékeket, üdítőket, kanalas desszerteket, fűszerolajokat és kézműves sört is kínálnak a vendégeknek.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a termékeink minősége ugyanolyan legyen, bármelyik Pizza Me üzletben is járunk a világon. Éppen ezért a többségében olasz termelőktől származó alapanyagainkat – ahogy minden magyar üzlet esetében is – központilag szerezzük be, és a budapesti központból, konyhakész formában szállítjuk pozsonyi szeletbárunkba

– hangsúlyozta Eran Friedman, a Pizza Me egyik társalapítója.

A pizzalánc külföldi terjeszkedése ezzel nem áll meg: még az idei évben megnyílik a második szlovákiai üzlet is, jövő évtől pedig még több európai ország pizzaimádói élvezhetik a Pizza Me finomságait.

Címlapról ajánljuk

További cikkek