Piros orrot mintáz a Szamos új desszertje

A Piros Orr logójára emlékeztető, élénkpiros csomagolású Szamosgolyó egy étcsokoládéba burkolt marcipándesszert, közepében likőrbe áztatott meggyszemmel! Mennyeien hangzik, ugye?

Tudtad, hogy ha a novembertől forgalomba kerülő édességet megveszed, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetéséhez járulsz hozzá? A Szamos ugyanis minden eladott desszert után 50 forinttal támogatja a bohócdoktorok misszióját.

Piros Orr Szamosgolyó

Fontosnak tartjuk a jó ügyek mellett való kiállást. Ezért is fogadtuk nagy örömmel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ötletét az egyedi kivitelű desszertről. Az együttműködés során nemcsak a termék értékesítéséből befolyó összegből támogatjuk az alapítvány küldetését, de bízunk abban, hogy az akcióval ráirányítjuk a figyelmet a pozitív életszemlélet és a vidámság fontosságára, különösen a beteg gyerekek és az elmagányosodott idősebb korosztály körében

– mondja dr. Bak Judit, a Szamos PR igazgatója.

Ilyen a Piros Orr desszert a Szamosnál

Derű, humor, életszeretet, elfogadás – ezek a szavak fejezik ki leginkább mindazt, amit a Piros Orr bohócdoktorai képviselnek, akik immár 25 éve visznek életörömet és vidámságot a beteg gyerekek és a rászoruló idős emberek életébe. Rendszeresen látogatnak gyerekkórházakat, de jelen vannak idősotthonokban, a Pető Intézetben, valamint halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozó intézményekben is. Az eltelt negyedszázad során több mint 430 ezer beteg gyermeknek és több ezer idős embernek adták át a jókedv gyógyító erejét.

Tudj meg még többet a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetéséről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!