Gyors megmentő, ha nincs időd főzőcskézni az ünnepekre

A virsli nemcsak a szilveszter sztárja, de a mindennapok megmentője is, ha finom, gyorsan elkészíthető meleg ételt szeretnénk az asztalra tenni. Ráadásul nem csupán melegítve vagy sütve készíthetjük el, receptek százaiból meríthetünk inspirációt a praktikus és változatos virslis ételek elkészítéséhez.

A PICK Pickolino virslikkel senki nem lőhet mellé, a minőségi alapanyagokból készült termékek között a kicsik és a nagyok is megtalálják a nekik leginkább tetsző változatot.

Virsli Wellington - receptért katt a képre!

A virsli nem hiányozhat majd a szilveszteri asztalról sem, de már az ünnepeket megelőző sűrű időszakban is kiváló választás lehet. Az ajándékok beszerzése, a karácsonyfa megvásárlása és egyéb teendők mellett nem csoda, ha sem időnk, sem kedvünk nincs a konyhában sürgölődni - ilyenkor előtérbe kerülhetnek az „életmentő” ételek, amelyek közül a virsli az egyik legnépszerűbb.

A virsli kategória meghatározó szereplője, a PICK, ráadásul rendkívül széles, többféle hús- és ízválasztékban kínál virsliket, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illőt: a gyermekes családok a hámozott és csirkehúsból készült kisebb méretű Pickolino virsliket, míg a felnőttek inkább a kiadósabb, sertéshúsból készült roppanós frankfurti virsliket. A sajtimádók sem maradnak virsli nélkül, még akkor sem, ha laktózérzékenyek, a laktózmentes sajtos Pickolinot ők is fogyaszthatják.

A Pickolino virslikkel nem lőhetünk mellé, hiszen aki a PICK-et választja, az a minőséget választja!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tavaszi quiche-receptek

A quiche sokak receptrepertoárjában nem szerepel, ami nagy kár, ugyanis a francia pite kény és kedv szerint alakítható, igazítható mind a szezonhoz, mind a különböző igényekhez is. Jöjjön most pár tavaszi csoda!

Nosalty

További cikkek