Gyors megmentő, ha nincs időd főzőcskézni az ünnepekre

A virsli nemcsak a szilveszter sztárja, de a mindennapok megmentője is, ha finom, gyorsan elkészíthető meleg ételt szeretnénk az asztalra tenni. Ráadásul nem csupán melegítve vagy sütve készíthetjük el, receptek százaiból meríthetünk inspirációt a praktikus és változatos virslis ételek elkészítéséhez.

A PICK Pickolino virslikkel senki nem lőhet mellé, a minőségi alapanyagokból készült termékek között a kicsik és a nagyok is megtalálják a nekik leginkább tetsző változatot.

Virsli Wellington - receptért katt a képre!

A virsli nem hiányozhat majd a szilveszteri asztalról sem, de már az ünnepeket megelőző sűrű időszakban is kiváló választás lehet. Az ajándékok beszerzése, a karácsonyfa megvásárlása és egyéb teendők mellett nem csoda, ha sem időnk, sem kedvünk nincs a konyhában sürgölődni - ilyenkor előtérbe kerülhetnek az „életmentő” ételek, amelyek közül a virsli az egyik legnépszerűbb.

A virsli kategória meghatározó szereplője, a PICK, ráadásul rendkívül széles, többféle hús- és ízválasztékban kínál virsliket, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illőt: a gyermekes családok a hámozott és csirkehúsból készült kisebb méretű Pickolino virsliket, míg a felnőttek inkább a kiadósabb, sertéshúsból készült roppanós frankfurti virsliket. A sajtimádók sem maradnak virsli nélkül, még akkor sem, ha laktózérzékenyek, a laktózmentes sajtos Pickolinot ők is fogyaszthatják.

A Pickolino virslikkel nem lőhetünk mellé, hiszen aki a PICK-et választja, az a minőséget választja!

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.