Erre a mozgásformára esküszik a 72 éves Pataki Ági

A legismertebb magyar modell, Pataki Ági elárulta, minek köszönheti, hogy 72 évesen is kirobbanó formában van.

Az 1951-ben született Pataki Ágnes sztármodell és filmproducer kicsattanó egészségnek örvend. Nemrég megosztotta a nagyvilággal is, hogy miként sikerül formában maradnia.

Mindennap dolgozik az egészségéért / Fotó: Schumy Csaba

Pataki Ági a gyaloglásra esküszik

Az idei évet egy kellemes ausztriai teleléssel kezdte Pataki Ági, aki a síelés helyett manapság már csak sífut. „Tudomásul veszem a koromat, de nem adom fel, csak egy helyettesítő, könnyebben végezhető sportot találtam ki magamnak” – idézi a modellt a Meglepetés oldala. Külföldi nyaralása után ágynak esett a Fabulon arcaként elhíresült modell, aki elárulta, hogy:

...nem szoktam beteg lenni, most is gyorsan túl akarok jutni a kellemetlen tüneteken, ezért kúrálom magam és pihenek. Hétvégén már szeretném a Balatonon róni a köröket. Régebben rendszeresen futottam, de már ezt is lecseréltem egy könnyebb műfajra, a gyaloglásra

- mondta.

„A kesergés helyett megtalálom a mindennapi örömöket. Csak azzal foglalkozom, aminek értelmét látom, és mindig vannak új céljaim" – tette hozzá.

Címlapfotó: Schumy Csaba

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.