Hatalmas siker, olimpiai ezüstérmet nyert a komáromi cukrász

Örökké fiatal című alkotásáért a komáromi cukrász artisztika kategóriában ezüstérmet nyert.

„Podmaniczky Krisztina, azaz Kricky múlt héten a stuttgarti Kulináris Olimpián versenyzett, ahol Forever young, azaz Örökké fiatal című alkotásáért cukrász artisztika kategóriában ezüstérmet nyert" – írja a Sokszínű vidék oldala.

Hatalmas siker, olimpiai ezüstérmet nyert a komáromi cukrász

Egy harsányan nevető párt formázott meg Kricky

Az alkotáson egy nevető nő és férfi volt látható, illetve nem maradhatott le a kompozícióról a tűzcsapot megjelölő kutya sem, ami visszatérő motívumnak számít a cukrásztehetség alkotásain

– mutat rá a cikk.
2016-ban ezüstérmet szerzett a Kulináris Olimpián

Már 2014-ben és 2018-ban is aranyérmet hozott haza

2016-ban a cukrászolimpián ezüstérmet szerzett, illetve egy világbajnoki ezüstérmet is nyert. Legújabb győzelméről Facebook-oldalán is posztolt:

2020-ban aztán arany- és bronzéremmel jutalmazták, ekkor többek között egy idős, cirkuszi porondmestert és majmát formázta meg. 2022-ben a luxembourgi kulináris világbajnokságon saját magát is elkészítette cukorból, illetve húspultos bódét is megformázott, ekkor ezüst- és bronzérmet szerzett – emeli ki az oldal.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek