Otthoni higiénia érintés nélkül!

A higiénikus mindennapok elengedhetetlen eszköze az érintés nélküli kézmosószappanadagoló-készülék. Így elkerüljük azt, hogy megjelenjenek rajta a kórokozók! (x)

A személyes higiénia kezünk tisztán tartásával kezdődik, melynek legfontosabb eszköze a kézmosás. Gondoltál már arra, hogy amikor koszos kézzel érsz a szappanadagolóhoz, egy idő után azon is megjelenhetnek a kórokozók? Erre nyújt megoldást az Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosókészülék, mely szenzoros érzékelője segítségével automatikusan adagolja kezünkbe a folyékony szappant.

Nézzük, hogyan alkalmazzuk a hétköznapokban! Filmünkben epres tiramisut készítettünk, a következő alapanyagok felhasználásával:

Duplán epres tiramisu recept

Hozzávalók 8 főre

Az öntethez

A tiramisuhoz

A Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosókészülék a higiénikus mindennapok elengedhetetlen eszköze, mely nagy segítséget nyújthat a baktériumok terjedésének megakadályozásában. A beépített szenzoros adagolónak köszönhetően a szerkezet használata rendkívül egyszerű és higiénikus: kezünket elegendő az adagolófej alá helyezni, amely azonnal egy kézmosáshoz elegendő antibakteriális folyékony szappant adagol a tenyerünkbe. A szappanozáshoz nem kell megérintenünk az adagolót, így a készülék is tiszta marad. Tanítsuk meg gyermekeinknek is használatát, így öröm lesz a közös sütés-főzés a konyhában!

A Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosók négy varázslatos illatvariánssal kaphatók, melyek mindegyike elpusztítja az ismert kórokozók 99,9%-át, ugyanakkor hidratáló összetevőket tartalmaznak, így nem szárítják a bőrt sem. Próbáld ki és találd meg kedvencedet, az Aloe vera & E vitamin, a Hidratáló uborkás felfrissülés, a Tisztító zöldtea és gyömbér, vagy a csak utántöltőként kapható Frissítő grapefruitesszencia illatvariációk közül. A választásban segítséget nyújt a készülék csomagoláson elhelyezett illatteszter, így biztosan a hozzád legközelebb álló variációt viheted haza.

A Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosókészülék elemmel működik, melyet a csomag tartalmaz. A biocidokat biztonságosan alkalmazd! Használat előtt mindig olvasd el a feliratot (címkét) és a használati utasítást! (x)

Tudj meg többet a Dettol antibakteriális érintésmentes kézmosókészülékeiről itt!

Címlapról ajánljuk