hozzászólások

leírás

 
A kereskedelemben kapható citromlé gyümölcstartalma 50% és antioxidánsban és C vitaminban gazdag. A fennmaradó 50%-ot olyan anyagok alkotják mint víz, étkezési sav, aromák, tartósítószer, stabilizátorok  és emulgálószer. Ha mindezektől a kiegészítő anyagoktól meg akarunk szabadulni, akkor nincs más hátra, mint kifacsarni a friss citromot és máris az egyik legegészségesebb gyümölcs levét fogyaszthatjuk egy jó limonádéban vagy használhatjuk receptjeinkhez. A citromlé fogyasztásának gyógyító hatását már a XVII. században megfigyelték, méghozzá a tengerészek tipikus vitaminhiányhoz köthető betegségeinek megelőzésében és gyógyításában.

mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Ipari terméket sötét helyen, a friss citromot hűtőben.

Citromlé alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!