Így tüntesd el a koszt vegyszermentesen a mocskos sütőről, tűzhelyről

Levakarhatatlan a mocsok a sütődről és a tűzhelyről? Segítünk, hogy a sütőd, a gázos főzőlapod és a villany- illetve indukciós főzőlapod is új pompájában ragyogjon!

A főzőlap és a sütő takarítása nem könnyű feladat, az egyiket semmiképpen sem akarjuk összekarcolni, a másikhoz pedig elég nehéz hozzájutni. Legyen szó villany-, gáz- vagy indukciós főzőlapról, a tisztítás minden esetben fontos ahhoz, hogy finom ételeket készíthessünk.

A konyhát millió módon takaríthatjuk ki, ám közel sem mindegy az, milyen tisztítószereket használunk a siker érdekében. Íme néhány tipp, ha azt akarod, hogy a tűzhelyed úgy csillogjon, mint új korában!

Nézd meg galériánkban, mitől ragyog majd újra mocskos főzőlapod, sütőd!

Szerző: Tóth Csilla


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Legújabb receptek

Florentine

Ha kekszre vágynátok és kipróbálnátok valami újdonságot, akkor ismerkedjetek meg a florentine-nel, ezzel a ropogós és természetéből adódóan gluténmentes, édes tallérral. Ennek a ...

Húsmentes töltött paprika

Annak ellenére, hogy a nyári nagy melegben gyomrunk nem kívánja a túlzottan nehéz ételeket, a klasszikus magyar konyha csak relatíve kevés olyan receptet biztosít, amivel elhagyhatnánk a ...

Címlapról ajánljuk

Újabb hétköznapi ételről derült ki, hogy csökkentheti a demencia kialakulásának...

A demencia, mint időskori betegség sokakat foglalkoztat, akkor is, ha még korántsem időszerű, hogy féljenek tőle. Több tényező függvénye, hogy valakit veszélyeztet-e az időskori elbutulás, de azt tudjuk, hogy az életmódnak, azon belül az étkezésünknek fontos szerepe van az egészségmegőrzésben. Egy új tanulmány szerint egy teljesen hétköznapi, sokak által fogyasztott alapanyag is hozzájárulhat a demencia kockázatának csökkentéséhez.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...