A mosogatógéptrükk, amire mindig vágytál

A borospoharakat nagyon nehéz betenni a mosogatógépbe, de van egy trükk, amivel könnyedén elmoshatod őket. Otthon Tippünkben eláruljuk, mit kell tenned, hogy kipróbálhasd!

A nagyobb poharakat mosogatógépben elmosni egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen gyakran nem férnek be a felső polcra, és a lenti kocsira kell őket rakni, ahol gyakran elcsúsznak vagy felborulnak, így nem lesznek tökéletesen tiszták.

Szerencsére van egy trükk, amivel könnyedén megoldhatjuk ezt a problémát, ráadásul csupán egy kézmozdulat az egész.

A közösségi médiában terjedő videókból derült ki, hogy rengeteg mosogatógép felső polca állítható, és egy könnyed mozdulattal leengedhető, így egyszerűen betehetjük a poharakat.

Az itt található videóból kiderül, hogyan is kell pontosan csinálni:

@frunpalandet86 Känner mig så dum som inte visste om denna funktionen förrän i år?!?! 🤣🙈🤦🏻‍♀️ #learnontiktok #städa #diskmaskin #städtok ♬ Hard Times - Paramore

Az egyetlen probléma, hogy sajnos ez a funkció nem minden mosogatógépben elérhető. Többnyire a Bosch, a Neff és a Siemens által gyártott készülékekre jellemző.

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippel gazdagodhatsz:

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?