Amikor az ember őszibarackot vásárol, mindig kicsit olyan, mint ha a lottón fogadna: sosem tudni, hogy a hazacipelt szemek belül vajon mézédesek és lédúsak vagy kemények és fanyarak lesznek. Még az alapos nyomkodás sem segít mindig (ráadásul az eladókat is felbőszítheti), hiszen maximum az állagról tanúskodik, az ízről nem. Így mindenki kicsit tart a savanykás, kevésbé érett őszibarackból, pedig ezzel is lehet ám bőven mit kezdeni, ha nem akarjuk megvárni a beérést.
Nézd meg galériánkban az éretlen őszibarack felhasználási módjait, a tippekért kattints a képre!
Ha pedig nem nyersen ennéd:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hasznos konyhai tippekért kattints ide: