Oszd meg az ételed!

Családias hangulatú összejövetel, amit te rendezel, mégsem kell főzni és mosogatni? A KIOSK legújabb koncepciója pont ezt kínálja!

A családi összejövetelek, baráti vacsorák egyik legnagyobb előnye, hogy végre összeülhetünk, és a fogások felett kitárgyalhatjuk a világot. Megkockáztatom, társaság nélkül még enni is minek, de ha van egy jó közösség, akkor az étel is jobban ízlik. Az egyetlen gond ezekkel a szuper alkalmakkal, hogy háziasszonyként nagyon is fel kell készülni, illetve az esemény után esetleg órákig kell mosogatni és pakolászni. A közös étkezések örömét a takarítás kellemetlensége nélkül most bárki kipróbálhatja a KIOSKBAN.

A belváros szívében lévő, káprázatos kilátással rendelkező KIOSK csapata gondolt egy nagyot, és új koncepcióval jelentkezett. Az étterem menüjén található megjelölt fogások mostantól megosztható, 2-4-6 személyes adagban is megrendelhetőek. A sharing concept lényege, hogy a megrendelt ételekből olyan adagot kapunk, hogy mindenki kedvére kóstolgathasson anélkül, hogy teleenné magát. Aki valaha volt már társasággal étteremben - nyilván nem az üzleti vacsorákról beszélünk - , úgyis hozzá van szokva, hogy mindenki mindenbe belekóstol egy-egy falat erejéig. A KIOSK ötletében az a zseniális, hogy tényleg olyan, mintha otthon lennénk - a megrendelt étel mellé kapunk tányérokat, és úgy osztozkodunk, ahogy csak szeretnénk. Mert a táfelspiccből van, aki a velőt szereti, és van, aki a répát, a töltött káposztából pedig lehetnek töltelék- és aprókáposzta-pártiak is. Lényeg, hogy a KIOSK-ban mindezt úgy teheted meg, mintha otthon lennél: nyugodt, barátságos, kényelmes, szép környezetben. Az ételek mind illeszkednek a magyaros gasztronómiai hagyományokhoz, de egy-egy kis részletnek köszönhetően mégis teljesen modernek.

Vasárnaponként a Sunday Brunchon ráadásul 20%-kal olcsóbban érhetők el a megosztásos koncepcióban érintett ételek, sőt a ház borai és a kancsós limonádék is ezzel a kedvezménnyel kóstolhatók. A megjelölt ételek akkor is megoszthatóak, ha csak egy előételre ugrunk be, és akkor is, ha egy négyfogásos menüt szeretnénk végigenni. Ha megjött a kedvetek és az étvágyatok, akkor irány a KIOSK, egyetek egy tányérból!I

Bővebb információ a KIOSK honlapján

Foto: KIOSK

Címlapról ajánljuk

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

Nosalty

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!