Ördögöt a pokolba!

A gasztronómia és a kultúra kéz a kézben járnak. A Gastropolis rendezvényén most egy remek Boccaccio-színjátékot nézhetsz meg, vendégváró finom falatok és más színházrajongók társaságában.

Színház és kulinária egy asztalnál

Ha még nincs programod hétfő estére, foglalj asztalt a Gastropolisba! A Gustat Gasztro Színház előadása, az Ördögöt a Pokolba!, élőzenés gasztroszínház, Boccaccio Dekameronjából a társulat válogatta ki kedvenc jeleneteit.

A vérbő komédiához pedig kiváló ételek dukálnak, amelyeket a Gastropolis séfje állított össze szívvel-lélekkel. Vendégváró falatként vajas tésztában sült currys zöldségeket tálalnak csicseriborsókrémmel, majd kezdődhet a játék, és mintegy fináléképpen, a vacsora!

Tanulj főzni a Gastropolisban! >>

Íme, a menü!

  • Bélszín-carpaccio roquefort-dresszinggel
  • Tokajis birsalma-krémleves
  • Harcsa Florentin-módra, gratin paradicsommal
  • Serpenyőben sült kacsamell cideres lilakáposzta-krémmel, konfitált burgonyával
  • Csokoládé-mousse

Novemberi programajánlónkért kattints ide! >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek