Ördög Nóra elárulta, milyen étrendnek köszönheti csodás alakját

Ördög Nóra csodás idomaiért még koplalni is képes.

Ördög NóraStory Diéta különszámában mesélt arról, minek köszönheti csodás alakját, és hogyan tartja formában magát. Mint kiderült, Ördög Nóra másfél évvel ezelőtt váltott életmódot, melynek elsődleges célja nem a fogyás volt, mégis sikerült a műsorvezetőnek néhány kilótól megszabadulnia. Nóra a sima tej helyett már növényit iszik, igyekszik kevés szénhidrátot, cukros ételeket és italokat fogyasztani, illetve tartja a 16:8-as böjtöt.

Ördög Nóra elárulta, milyen étrendnek köszönheti csodás alakját

Van egy nyolcórás időablak, amikor eszem, és egy tizenhat órás, amikor viszont nem. Ez így elsőre drasztikus lehet, de hamar hozzá lehet ám szokni. (…) Többnyire dél körül eszem először, addig csak folyadékot fogyasztok, vagyis pontosabban vizet, ízesítetlen teát vagy kávét. És mivel a családommal közös vacsorához ragaszkodom, így este még szoktam enni valami könnyűt. Egyébként van, hogy olykor kicsúszom a nyolcórás időablakból, de akkor sem történik semmi

– mesélte a lapnak.

A sztár hozzátette, hogy ennek az életmódnak köszönhetően sokkal több energiája van, jobban alszik és könnyebbnek érzi magát, így bátran ajánlja mindenkinek.

Forrásunk volt.


Időszakos böjt témában olvasd el további írásainkat:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...