Ördög Nóra elárulta, milyen étrendnek köszönheti csodás alakját

Ördög Nóra csodás idomaiért még koplalni is képes.

Ördög NóraStory Diéta különszámában mesélt arról, minek köszönheti csodás alakját, és hogyan tartja formában magát. Mint kiderült, Ördög Nóra másfél évvel ezelőtt váltott életmódot, melynek elsődleges célja nem a fogyás volt, mégis sikerült a műsorvezetőnek néhány kilótól megszabadulnia. Nóra a sima tej helyett már növényit iszik, igyekszik kevés szénhidrátot, cukros ételeket és italokat fogyasztani, illetve tartja a 16:8-as böjtöt.

Ördög Nóra elárulta, milyen étrendnek köszönheti csodás alakját

Van egy nyolcórás időablak, amikor eszem, és egy tizenhat órás, amikor viszont nem. Ez így elsőre drasztikus lehet, de hamar hozzá lehet ám szokni. (…) Többnyire dél körül eszem először, addig csak folyadékot fogyasztok, vagyis pontosabban vizet, ízesítetlen teát vagy kávét. És mivel a családommal közös vacsorához ragaszkodom, így este még szoktam enni valami könnyűt. Egyébként van, hogy olykor kicsúszom a nyolcórás időablakból, de akkor sem történik semmi

– mesélte a lapnak.

A sztár hozzátette, hogy ennek az életmódnak köszönhetően sokkal több energiája van, jobban alszik és könnyebbnek érzi magát, így bátran ajánlja mindenkinek.

Forrásunk volt.


Időszakos böjt témában olvasd el további írásainkat:

Címlapról ajánljuk

További cikkek