Ördög Nóra elárulta, milyen étrendnek köszönheti csodás alakját
Ördög Nóra csodás idomaiért még koplalni is képes.
NosaltyÖrdög Nóra csodás idomaiért még koplalni is képes.
NosaltyA házaspárnak nehéz döntést kellett meghoznia: el kell engedniük egyik kisboltjukat.
NosaltyA műsorvezető csodás átalakuláson ment keresztül, amit Majka egyszerűen nem tudott szó nélkül hagyni, bár nem a jó értelemben.
NosaltyIdén Mici és Vince is besegít a nagy hajtásba.
NosaltyA műsorvezető éppen az Ázsia Expressz forgatására tartott, amikor lőtt magáról egy sminktelen szelfit.
NosaltyA műsorvezető sokáig maga főzte a karácsonyi vacsorát, azonban férje, Nánási Pál megtiltotta neki.
NosaltyHiába költöznek el hamarosan, továbbra is durva kommenteket és beszólásokat kapnak Ördög Nóráék balatoni kisboltjuk miatt.
Liptai LillaA sztárpárnak igencsak meggyűlt a baja a környékbeliekkel. A lakók, úgy tűnik, most elérték a céljukat.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.